fbpx
Ons aanbod

Wat is HDPE precies?

HDPE staat voor High Density Polyetheen oftewel hoge-dichtheid Polyetheen. HDPE is duurzaam en hoog aangeschreven kunststof materiaal op basis van aardolie. Deze 10mm dikke materie wordt op maat verwerkt tot een kant-en-klare kuip. Dankzij het gladde oppervlak is hechting van algen en bacteriën haast uitgesloten. Bovendien zijn de baden osmosevrij en UV bestendig.

Het is een uitermate veilig, milieuvriendelijk en sterk product. Daardoor kunnen we een garantie van vijftien jaar geven op de zwembaden.

Gaat uw voorkeur naar een Inox zwembad? Dit roestvrij staal product (RVS) is een streling voor het oog dankzij een tijdloze en luxueuze uitstraling. Net zoals HDPE is ook Inox zeer onderhoudsvriendelijk, UV bestendig en milieuvriendelijk materiaal.

Welke materie uw voorkeur ook heeft; maatwerk, kwaliteit en snelheid in uitvoering worden door A-quality gegarandeerd.
Aanleg buitenzwembaden
  • Wij zijn supertevreden over de samenwerking met A-Quality. Ze werken supersnel en proper. Het ging zelfs zo snel dat we bijna te laat waren om de plaatsing van de kuip mee te maken.
    - Joost
  • Op 5 dagen tijd werd onze hele tuin omgetoverd. Zwembad en grasmatten werden zeer vakkundig geplaatst en we zijn superblij met het resultaat.

    Ook het niveauverschil in de tuin waarmee we zaten werd opgelost door de plaatsing van een trap. A-Quality is een echte aanrader!
    - Danny
Aquality pools logo
Contact

+32 (0) 498 64 61 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

‘t Zant 7
3520 Zonhoven

Volg ons

© Copyright a-quality.be - Privacy Policy
Website by It's me