fbpx
Eigen productie

A-quality pláatst niet alleen zwembaden, we maken ze volledig zelf.

In ons magazijn hebben we een ‘state of the art’ machinepark om HDPE kuipen op maat te produceren. Na akkoord gaan onze mensen aan de slag om binnen afgesproken termijn uw zwembad volledig kant en klaar te bouwen en in te plannen voor transport.

Dat heeft heel wat voordelen.

Door het volledige productieproces in eigen handen te nemen kunnen wij zeer hoge kwaliteit garanderen. Een voorbeeld: de bodem van onze kuipen zijn 10 mm dik, wat doorgaans meer is dan goedkopere buitenlandse modellen. Dankzij onze jarenlange ervaring als plaatser weten we dat transport vaak een risico is voor baden van mindere kwaliteit. De stevige onderkant is duurzamer en voorkomt alvast ongewenste transportproblemen.

Van interesse in een zwembad tot een gevuld exemplaar in uw tuin; alles loopt dus via één enkele partij: A-quality. Eén contactpersoon dus voor opvolging van het hele traject.
Op deze manier kunnen we ook de totaalkost laag houden en een adequate timing garanderen.
Zwembad eigen productie
Aanleg buitenzwembaden
  • Wij zijn supertevreden over de samenwerking met A-Quality. Ze werken supersnel en proper. Het ging zelfs zo snel dat we bijna te laat waren om de plaatsing van de kuip mee te maken.
    - Joost
  • Op 5 dagen tijd werd onze hele tuin omgetoverd. Zwembad en grasmatten werden zeer vakkundig geplaatst en we zijn superblij met het resultaat.

    Ook het niveauverschil in de tuin waarmee we zaten werd opgelost door de plaatsing van een trap. A-Quality is een echte aanrader!
    - Danny
Aquality pools logo
Contact

+32 (0) 498 64 61 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

‘t Zant 7
3520 Zonhoven

Volg ons

© Copyright a-quality.be - Privacy Policy
Website by It's me